City events & creatief bureau
Conceptontwikkeling, Advies & Coördinatie

Een frisse, creatieve kijk

Custom projecten

Bureau Bonk bedenkt losse creatieve invullingen voor diverse projecten.Soms komen we ook zelf op de markt met mooie ideeën en zoeken daar dan de juiste partijen voor.

Een aantal voorbeelden;

Kwèèkers Vlaggenlijn

In samenwerking met het communicatie Tilburg.com hebben we de Kweekers vlaggenlijn op de markt gebracht. Deze vlaggenlijn laat de typische Tilburgse kwèèkers zien. Ze zijn in 2020 uitgebracht via de website van Tilburg.com:

https://www.shoptilburg.com/a-62134812/home/kweeker-vlaggenlijn/ 

Duurzame kruikenkiel

Textilium Futura, Dutsch Workwear en de Carnavals Stichting Tilburg (CST) gaan samenwerken bij de ontwikkeling, productie en distributie van een nieuwe duurzame Tilburgse carnavalskiel. De samenwerking wordt officieel bekrachtigd tijdens de Textour, die plaatsvindt op 28, 29 en 30 mei.

Dutsch Workwear produceert de nieuwe duurzame Kruikenkiel, die vervaardigd wordt uit 100 procent organisch katoen. De CST en Textilium Futura gaan de kiel verkopen. De kiel zal nog vóór carnaval 2022 beschikbaar zijn. Tommy Schollen van Dutsch Workwear: “Wij zijn nu al volop bezig met het produceren van duurzame kleding en wij dragen carnaval een warm hart toe. We vinden dit daarom een fantastisch project”. 

https://tilburg.com/nieuws/nieuwe-duurzame-tilburgse-carnavalskiel-nu-online-te-bestellen/ 

Tilburgse Vlaggenlijn

Tijdens de Textour van 2022 is de eerste Tilburgse vlaggenlijn aangeboden. Een proef exemplaar, waarmee nu de vervolgstappen ingezet worden.

De Tilburgse vlaggenlijn is samen met Van Hulley en Havep geproduceerd. De plannen zijn om in de toekomst ze in grote aantallen te kunnen produceren, een deel van de opbrengst komt ten goede aan een goed doel.

zin in een vrijblijvend gesprek?

Wat zijn uw gegevens?

waar wilt u het over hebben?